Koh Nang Yuan – Thailand

Koh Nang Yuan

Koh Nang Yuan is het mooiste eiland van Thailand dat wij persoonlijk hebben gezien. Misschien zelfs het mooiste eiland waar we ooit zijn geweest! Alleen daarom een absolute must-see wanneer u Thailand bezoekt. Helemaal als u de eilanden aan de oostkant van Thailand bezoekt. Koh Nang Yuan is gelegen nabij Koh Tao, maar ook Koh Samui en Koh Pha Nang zijn goed bereikbaar.

 

Snorkelen op Koh Nang Yuan

Koh Nang Yuan staat bekend als snorkeleiland. Het water is zo helder dat u met gemak dertig meter de diepte in staart. Tel daar het prachtige koraal en de ontelbare kleurrijke vissen bij op en het plaatje is compleet. Het eiland is per boot bereikbaar en omdat het een bewaakt natuurgebied is, kunt u er in principe niet overnachten (er is èèn duikresort waar overnacht kan worden). Er is verder weinig horeca, waardoor het eiland kleinschalig en authentiek blijft.

 

Uiteraard wordt het wonderschone eiland wel veel bezocht door toeristen, dus u zult er zelden momenten voor uzelf hebben. De schoonheid van het eiland maakt dit wat ons betreft helemaal goed. Het eiland is niet groot, dus meteen wanneer u van de boot stapt, komt u in een idyllisch paradijs. In het midden van Koh Nang Yuan ligt een dunne zandstrook, met aan beide kanten de prachtige oceaan. U hoeft nieteens in het water te stappen om de vissen te zien. Het water is er zo kristalhelder dat u vanaf de oppervlakte al de diepte in kunt kijken. Eenmaal in het water wordt u direct omringd door tientallen kleurrijke visjes, die waarschijnlijk net zo nieuwsgierig zijn als u.

Koh Nang Yuan Viewpoint

Bereikbaarheid Koh Nang Yuan

Dat Koh Nang Yuan het perfecte gezinsuitje is wat ons betreft duidelijk. Ook de goede bereikbaarheid van het eiland draagt hieraan bij. De eenvoudigste manier om er te komen is door mee te gaan met een snorkeltrip, waarbij u meerdere locaties bezoekt op een dag. Een nadeel van de snorkeltrip is dat je er vaak bent tussen 11.00 uur en 14.00 uur, wat ook het drukste moment van de dag is. Vanaf Koh Tao kunt u ook een longtailboot huren waarmee in rechtstreeks naar Koh Nang Yuan vaart. Voor welke route u ook kiest: een bezoek aan het eiland is een must!

Kristal helder water | Koh Nang Yuan

Categories :

Geef een reactie

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

RondreisSpecials.nl