Manuel Antonio – Costa Rica

Prachtige stranden in Manuel Antonio

Bountystranden, tropisch regenwoud, ontelbaar veel palmbomen, wilde apen en kleurrijke vogel. U kunt maar op een plek zijn: Manuel Antonio. Het nationaal park van Costa Rica. Een adembenemend gebied, waar al het moois van Costa Rica samenkomt.

 

Prachtige stranden in Manuel Antonio

Beschermd natuurgebied

 

Costa Rica is een paradijs op Aarde en wordt steeds beter ontdekt door ecotoeristen en rondreizigers. Niet zo gek, want het bijzonder groene land bestaat voor een derde uit beschermd natuurgebied. Flora en fauna hebben hier alle ruimte om ongestoord tot bloei te komen. Het Manuel Antonio Nationaal Park vat dit alles prachtig samen. Het park ligt in het zuiden van Costa Rica aan de Pacifische Oceaan. Na een bezoek aan dit gebied zijn de meeste reizigers het met elkaar eens: Manuel Antonio is misschien wel de mooiste bezienswaardigheid van Costa Rica.

 

Het park is bijzonder gevarieerd en kent verschillende wandelroutes. De paden zijn verhard en worden goed onderhouden, waardoor het geliefd is bij wandelaars. De routes brengen u langs prachtige watervallen, adembenemende uitzichten, dicht woud en u kunt er allerlei dieren tegenkomen: bijvoorbeeld luiaarden, apen of leguanen.

Flora en Fauna in Manuel Antonio

Stranden

Heeft u na de wandeltocht zin in een verfrissende duik? Dan doet u dit in het koele zeewater langs de allermooiste stranden. De stranden van Costa Rica zijn echte paradijsjes, met azuurblauw water en fijne zandstranden die worden afgeschermd door groene bossen. Playa Manuel Antonio is hiervan een mooi voorbeeld. Dit strand ligt in een prachtige baai dat zeer geschikt is om te zwemmen, doordat het zeer vlak is. Playa Biesanz is populair bij duikers, omdat het lever onder water er adembenemend mooi is. Surfers geven de voorkeur aan Playa Espadilla, vanwege de hoge golven.

 

 

Alle rondreizen naar Costa Rica 

 

 

 

Categories :

Geef een reactie

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

RondreisSpecials.nl