TITLE

DESCRIPTION

Tijdens deze individuele rondreis ontdekt u veelzijdig West-Maleisië per huurauto. U vliegt non-stop naar de fantastische hoofdstad Kuala Lumpur, waar u twee dagen de tijd heeft om de sfeervolle markten, de imposante Petronas Towers, het Merdeka plein en het Koninklijk Paleis te bezoeken.
Op dag 4 rijdt u naar het historische Malacca, een schitterend stadje met koloniale gebouwen en overblijfselen uit de VOC-tijd. Vervolgens rijdt u naar het mooiste heuvelgebied van Maleisië, de Cameron Highlands. Breng beslist bezoek aan een theeplantage.
Op het eiland Penang verblijft u twee dagen in het stadje Georgetown met koloniale gebouwen, antieke Chinese theehuizen, kleurrijke markten en de wijken Chinatown en  Little India. Bij de eetstalletjes op straat kunt u de lekkerste gerechten proeven.
Per ferry maakt u tenslotte de overtocht naar uw eindbestemming; het tropische eiland Langkawi. Een prachtig groen en onbedorven tropisch eiland in de azuurblauwe Andaman Zee. U verblijft in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt.
Private selfdriveU rijdt met uw eigen reisgezelschap in een gehuurde auto. Het grote voordeel van het hebben van uw eigen vervoer is dat u zelf kunt bepalen wanneer u vertrekt en waar u onderweg stopt.

© Copyright 2017 - RondreisSpecials.nl