TITLE

DESCRIPTION

Samen met uw gezin Amerika ontdekken? De Verenigde Staten zijn bijzonder geschikt voor families die met kinderen reizen!
Onze meest populaire reis is nu ook te boeken als individuele familiereis, waarbij de accenten iets zijn verlegd. Deze reis heeft een aangepast reistempo en de hoogtepunten zijn speciaal op families met kinderen afgestemd. Houd er rekening mee dat er wel een aantal lange reisdagen tussen zitten.
De reis neemt jullie mee langs de vele bijzondere hoogtepunten van het Wilde Westen. Er is tijdens deze reis genoeg tijd om samen van al dit moois te genieten! Na de mooie stad San Francisco voert de reis naar de waanzinnige natuurspektakels als Yosemite, de adembenemende Grand Canyon en de schitterende Bryce Canyon. Ook komen jullie in de ultieme fantasiestad Las Vegas en de beroemde attractieparken van Los Angeles en San Diego.  Bekijk het uitgebreide dagprogramma
Comfortabele hotels met bijna altijd familiekamersWij hebben alle hotelovernachtingen voor deze fantastische reis al verzorgd. Jullie verblijven in nette toeristenklassehotels die bijna altijd over familiekamers en meestal over een heerlijk zwembad beschikken. De hotels zijn comfortabel en dienen als ideale uitvalsbasis om de belangrijke bezienswaardigheden te gaan ontdekken. Ons sfeervolle hotel in Bryce Canyon bijvoorbeeld, bevindt zich op slechts een kleine afstand van het gelijknamige nationale park en beschikt over een comfortabele lobby, twee restaurants en een heerlijk binnenzwembad. Bekijk onze complete hotelselectie
Private selfdriveJe rijdt met jullie eigen reisgezelschap in een gehuurde auto (inclusief). Het grote voordeel van het hebben van eigen vervoer is dat je zelf kunt bepalen wanneer je vertrekt en waar je onderweg stopt. De afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn groot, maar de wegen zijn van goede kwaliteit en de natuur onderweg is schitterend. De meeste hotels beschikken over eigen parkeergelegenheid, soms tegen betaling. Tevens ontvang je van ons een zeer uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving met goede tips en bezienswaardigheden voor onderweg.
Let op: er zijn zeer hoge kinderkortingen op dit pakket van toepassing. Kinderkortingen zullen bij verwerking van de boeking handmatig worden toegevoegd.

© Copyright 2017 - RondreisSpecials.nl