VIDEO: Streets of the World

Een waanzinnig project met een geweldig resultaat. Bezoek ALLE landen ter wereld en maak overal ÈÈN foto. De meeste van ons komen terug van vakantie met sd-kaartjes vol foto’s; wat een uitzoekwerk achteraf!

Jeroen Swolfs

De Nederlandse fotograaf Jeroen Swolfs pakt het anders aan. Gewapend met zijn camera is hij tussen 2009 en 2016 de wereld rondgereisd met een doel: een positief beeld geven van de wereld. Een beeld dat anders is dan de beelden waarmee wij vaak geconfronteerd worden op het nieuws. Zeer ambitieus, maar een prachtig initiatief. En het is Jeroen gelukt. Resultaat: 195 foto’s van het alledaagse straatleven in ieder land.

 

Streets of the World

De reis van Jeroen Swolfs is vastgelegd in een prachtige documentaire, waarin hij verteld over zijn project: Streets of the World. De documentaire is uitgezonden op National Geographic en vindt u op Vimeo. Wilt u the real deal, ook dat kan. De echte foto’s hangen nu in het World Photo Museum in Zaandam. Daarna gaat de expositie zelf op wereldreis, met als eerste bestemming Kopenhagen.

 

Directe link naar de video: Vimeo

 

Categories :

Geef een reactie

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

Over deze site

Dit kan een goede plek zijn om jezelf en je site te introduceren of wat credits op te nemen.

Vind ons

Adres
Hoofdstraat 123
New York, NY 10001

Uren
Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag & zondag: 11:00–15:00

RondreisSpecials.nl